keskiviikko 29. tammikuuta 2014

if he doesn't chase you when you walk away, keep walking...

otsikko on asiaa!! tosissaa kirjotin viimeks perjantaina:) viikonloppu meni suunnillee kotona ollessa ja sit sunnuntaina menin käymää leevinluona:) en jaksa ruveta kertoo mitää yksityiskohtia mutta tylsää ei ollu missää vaiheessa:) 
Maanantai ja tiistai meniki sit kipeenä ollessa kotona. katoin toisen tuotantokaudenki nyt loppuu valehtelevista viettelijöistä:) iha huikeen hyvä sarja! jos et oo enne kahtonu nii suosittelen kahtomaa!
ite oon kahtonu ekan ja tokan tuotantokauden netflixistä:)..


 tosihyvä kirja! kannattaa lukee:)



 ..tänää sit muutaman välipäivän jälkee menin kouluu:) välkät menee siinä biljardia pelatessa taukotilassa.. meillä on tässä jaksossa iha sairaan huono lukujärjestys.. plussaa on toki että on neljätuntii liikuntaa viikossa! mutta tää päivä oli yhtä paskaa..koulun jälkee mentii tyttöjen kesken sit leipoo muffinsseja ja pizzaa meijänluokan perjantaina järjestettävään diskoon:) niitä tuli kyllä riittävästi:D mut hyvähän se on että on sitte myymistä siellä...

 saatii koulust tämmöset kellot, niist näkee päivän liikkumisen ja pulssin, paljo on kuluttanu ja päivän askeleet yms:) ruma se on mutta tosi hyödyllinen:)


Huomenna on koulussa tammisählyturnaus, mä oon muutaman meijän luokkalaisenkaa tuomarina ala-asteelaisten peleissä. siinä menee hyvin ekat 4 tuntia koko päivästä ja sit loput kaks tuntii pelataa yläasteelaisia vastaa:P onneks joukkueet on sillee et tytöt ja pojat on eri joukkueissa, tytöt pelaa muittenluokan tyttöjä vastaa ja sama homma pojilla. Syömäski siin jossai välis pitäs pyörähtää..
lyhyesti nyt kerroin tän muutamanpäivän menot, mutta pyrin kirjottaa pitemmin sit paremmalla ajalla:)
tää tyttö tästä menee tekee iltatoimet ja sit sänkyyn!
hyvät yöt:)


Never lie to the person you love,
it's not worth it
 and they dont deserve it.

2 kommenttia:

  1. Ai tekin saitte nuo kellot :D mekin saadaan ne mut vasta hiihtoloman jälkeen :) ja kiva postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo saatiin:D en oo vaa nyt käyttäny ku ollu kipee:/

      Poista